Preluare comenzi si informatii: 0742.298.300 / Yahoo! Status (Online/Offline)
Comenzi telefonice: 0742 298 300; 0742 298 418
Program: L-V 09.00 - 18.00; Sambata 9.00 - 15.00

 

  | Despre noi | Intrebari frecvente | Cautare avansata | Contact |


Acasa    Cosul de cumparaturi     Creeaza cont        

 Comenzi telefonice:
0742.298.300
0742.298.418

Mail-uri:
mihaela@e-cool.ro
ecoolro@yahoo.com

Categorii produse
Patuturi copii
Patuturi Baieti
Patuturi Fetite
Lenjerie Pat
Alte obiecte de mobilier pentru copii
Sifonier copii
Bancuta copii cu spatiu de depozitare
Comoda copii
Birou copii
Dormitor copii
FOTOLII SI CANAPELE DIN BURETE PENTRU COPII
Saltea pat
Husa saltea copii
Ceasuri pentru copii
Arta si indemanare
Cadouri pentru copii


Informatii

Despre noi

Termeni si Conditii

Cum comand online

Cum platesc

Livrarea comenzii

Returnarea produselor  

Intrebari Frecvente


Yahoo! Status (Online/Offline)

PLATA IN 3 RATE FARA DOBANDA PRIN

STAR BT

LA SEDIU

  

 

 

 

 


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Agil Pro SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Agil Pro SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dreptul la returnare:

Marfa poate fi returnata de catre client la sediul vanzatorului, in termen de 10 zile de la data primirii produsului (cf.art.9/OG106/1999),rambursarea sumelor platite efectuandu-se in maxim 15 zile de la returnarea produsului in bune conditii (art.16/OG 106/99). Marfa trebuie returnata in ambalajul original - nedeteriorat si sa nu prezinte defectiuni, deteriorari, murdarie sau zgarieturi cauzate de cumparator.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania SC AGIL PRO SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.Marfa trebuie sa se returneze in forma sa originala, fara sa fie deteriorata, fara sa prezinte semne de uzura sau utilizare,cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.Returul se face prin curierat rapid, fara ramburs.In cazul in care produsul returnat are semne vizibile ca a fost utilizat prezinta zgarieturi, SC AGIL PRO SRL nu va accepta produsul returnat.Din acest motiv, va rugam testati produsele cumparate in interior, nu pe strada, inainte de a fi siguri ca doriti sa il returnati.In cazul returnarii produselor, va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon : 0742.298.418.Cheltuielile de returnare pentru produse vor fi suportate de in totalitate de catre client. SC AGIL PROSRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 15 de zile, prin virament bancar in contul precizat de catre client.

IMPORTANT: Daca se intampla ca ambalajul produsului la sosire sa fie considerabil deteriorat,acest fapt va fi neaparat confirmat de catre soferul responsabil cu livrarea marfii,pentru ca eventualele pagube sa fie decontate de catre societatea de asigurare a transportatorului.

Utilizator
Email


Parola
Ati uitat parola?


Cosul de cumparaturi
Produse: 0
Pret: 0 RON

Cumpara


Produsul zilei

Produse Promotionale

Produse Noi

Produse Pret Redus

Produse In Promotie

Produsele Saptaminii


Newsletter
Introduceti adresa de email :

AGiL Pro Srl

 Preluare comenzi:

 0742.298.300 

 mihaela@e-cool.ro

ecoolro@yahoo.com

Orar de functionare:

Luni - Vineri: 9 - 18

Bulevardul Basarabia nr 256, Sector 3,

Bucuresti, Romania =">

 

 

 

 

 ANPC     
  Copyright © 2013-2014 Agil Pro

Termen si conditii ale site-ului

Powered by ShopKeeper