Preluare comenzi si informatii: 0742.298.300 / Yahoo! Status (Online/Offline)
Comenzi telefonice: 0742 298 300; 0742 298 418
Program: L-V 09.00 - 18.00; Sambata 9.00 - 15.00

 

  | Despre noi | Intrebari frecvente | Cautare avansata | Contact |


Acasa    Cosul de cumparaturi     Creeaza cont        

 Comenzi telefonice:
0742.298.300
0742.298.418

Mail-uri:
mihaela@e-cool.ro
ecoolro@yahoo.com

Categorii produse
Patuturi copii
Patuturi Baieti
Patuturi Fetite
Lenjerie Pat
Alte obiecte de mobilier pentru copii
Sifonier copii
Bancuta copii cu spatiu de depozitare
Comoda copii
Birou copii
Dormitor copii
FOTOLII SI CANAPELE DIN BURETE PENTRU COPII
Saltea pat
Husa saltea copii
Ceasuri pentru copii
Arta si indemanare
Cadouri pentru copii


Informatii

Despre noi

Termeni si Conditii

Cum comand online

Cum platesc

Livrarea comenzii

Returnarea produselor  

Intrebari Frecvente


Yahoo! Status (Online/Offline)

PLATA IN 3 RATE FARA DOBANDA PRIN

STAR BT

LA SEDIU

  

 

 

 

 


Bine ati venit la http://www.e-cool.ro.

Compania care administreaza site-ul http://www.e-cool.ro este SC Agil Pro SRL inregistrata la Registrul Comertului cu J40/12064/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare 30804384.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site (http://www.e-cool.ro) implica acceptarea acestor termeni si conditii

 Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor

.Cea mai recenta versiune a acestor prevederi se poate accesa la pagina "Termeni si conditii".

Societatea Agil Pro SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.e-cool.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea Agil Pro SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

REVIEW-URI SI COMENTARII

Utilizatorii care acceseaza site-ul http://www.e-cool.ro pot face comentarii la adresa produselor prezente in acesta.Agil Pro SRL îsi rezerva dreptul de a sterge imediat de pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura în vreun un fel viata privata a altor persoane, încalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi sau link-uri cu caracter malitios, texte reprezentând mail-uri in masa sau orice alta forma de spam

 LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURILE APLICATE PE SITE-UL http://www.e-cool.ro

Preturile prezentate includ TVA (24%). Preturile pot fi schimbate fara notificare prealabila iar pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a notifica in scris Agil Pro SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului , prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa mihaela@e-cool.ro

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Agil Pro SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Agil Pro SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DISPUTE SI CONFLICTE

SC Agil Pro SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul (http://www.e-cool.ro) si nu le confera drepturile de a descarca, modifica sau de incercare de exploatare a codului sursa de pe site. Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.e-cool.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice societatea comerciala Agil Pro SRL , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/12064/2012 , cu sediul social in Bucuresti are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Informatiile furnizate sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate sau anuntarea promotiilor (cu acord prealabil), in nici un caz nefiind oferite/vandute unei terte parti.

Utilizator
Email


Parola
Ati uitat parola?


Cosul de cumparaturi
Produse: 0
Pret: 0 RON

Cumpara


Produsul zilei

Produse Promotionale

Produse Noi

Produse Pret Redus

Produse In Promotie

Produsele Saptaminii


Newsletter
Introduceti adresa de email :

AGiL Pro Srl

 Preluare comenzi:

 0742.298.300 

 mihaela@e-cool.ro

ecoolro@yahoo.com

Orar de functionare:

Luni - Vineri: 9 - 18

Bulevardul Basarabia nr 256, Sector 3,

Bucuresti, Romania =">

 

 

 

 

 ANPC     
  Copyright © 2013-2014 Agil Pro

Termen si conditii ale site-ului

Powered by ShopKeeper